Escaldes es converteix per unes hores en la capital de Hawaii

Avui ha començat la sisena edició de Vivand. Tot i la pluja de primera hora, a mig matí el cel s´ha obert i s´ha començat a animar la zona comercial.

 
La temàtica hawaiana ha envaït Escaldes-Engordany aquest matí. És l´Aloha Vivand, la sisena edició de l´activitat dinamitzadora del comerç, que es desenvolupa tot el dia fins a les 10 del vespre. Els comerciants han rebut de bon grat la iniciativa, una vuitantena hi participa activament i la seva aportació ja supera el 20% del pressupost d’uns 24.000 euros, que s´intenta que cada vegada més es deslligui del comú.

Tot i que fins ara no ha plogut cap dels dies Vivand, hi ha un cert risc de mal temps, tenint en compte que se celebren per primavera i tardor, però els comerciants insisteixen que a part de l´alta afluència la iniciativa permet augmentar un 50% les compres. Per les activitats dinamitzadores, com els balls polinesis, les barres de còctels i les actuacions de discjòqueis, però sobretot pel sorteig de tres viatges a Hawaii, Bali i Fuerteventura als quals només es pot accedir comprant als comerços adherits.

Així, el comú continuarà apostant per l´activitat al proper octubre, quan segurament l´avinguda Carlemany trobarà continuïtat per als vianants a l´avinguda Meritxell. Precisament, tant el cònsol menor, Marc Calvet, com la presidenta dels comerciants, Susagna Venable, han valorat molt positivament la decisió del comú d´Andorra la Vella d´apostar per la conversió per a vianants per l´homogeneïtzació que suposarà per als eixos comercials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.