El  consell de ministres va aprovar dimecres convocar un concurs per a la licitació de les obres de condicionament d’un nou Centre d’autoaprenentatge de català a Escaldes-Engordany, que s’ubicarà en un local dels baixos de l’edifici situat al carrer Esteve Albert número 4. El nou local té 364 metres quadrats construïts i disposarà d’una sala amb el material propi per a l’autoaprenentatge, una sala de conversa, sis aules i dos lavabos. La licitació s’ha fet amb caràcter d’urgència per tal de poder disposar del nou centre al començament de l’any vinent i poder així fer el trasllat al nou local durant l’aturada lectiva de Nadal. D’altra banda, el consell de ministres també va aprovar diverses licitacions de millores a la xarxa viària.

El consell de ministres va aprovar dimecres convocar un concurs per a la licitació dels treballs de condicionament d’un nou Centre d’autoaprenentatge de català a Escaldes-Engordany. Les noves dependències s’ubicaran en un local dels baixos de l’edifici situat al carrer Esteve Albert número 4, i substituiran l’actual centre situat a la part alta de l’avinguda Fiter i Rossell.

El projecte redactat segueix les necessitats expressades pel departament de Promoció Cultural i Política Lingüística. El nou local té una superfície de 364 metres quadrats construïts i comptarà amb una sala amb el material propi per a l’autoaprenentatge, una sala de conversa, sis aules i dos lavabos. El local es troba totalment buit i sense acabats interiors. Cal fer, doncs, el paviment, acabats de parets, fals sostre, envans divisoris i totes les instal·lacions de serveis: electricitat, climatització, aigua i desguassos.

La licitació es fa mitjançant concurs nacional amb caràcter d’urgència amb l’objectiu de poder disposar del nou centre al començament del 2018 i poder així fer el trasllat al nou local durant l’aturada lectiva de Nadal. La data límit per a la presentació de les ofertes finalitza el 28 de juny i el termini previst per a l’execució dels treballs és de catorze setmanes.

Millores a la xarxa viària

D’altra banda, el consell de ministres també va aprovar diverses licitacions de millores a la xarxa viària. En aquest sentit, es licita la primera fase dels treballs de drenatges de la carretera secundària dels Cortals d’Encamp. Els treballs projectats donen continuïtat al estudi ‘Manteniments a la carretera secundària dels Cortals d’Encamp’, on es defineixen les línies mestres de les actuacions que cal executar en aquesta carretera pel que fa al drenatge, sosteniment, contenció de vehicles i talussos.

Les obres que es preveuen dur a terme són demolir i executar de nou trams de cuneta longitudinals; la reposició de trams de drenatge transversal; l’adequació dels punts de sortida dels drenatges transversals; i l’execució de nous pous de connexió. El termini per a la presentació de les ofertes finalitza el 12 de juliol.

Així mateix, es liciten dos concursos nacionals per al subministrament de barreres de seguretat i la seva corresponent col·locació posterior. Les ofertes que concorrin a aquests concursos s’han de presentar com a molt tard el 12 de juliol.

D’altra banda, el Govern va aprovar també l’adjudicació definitiva dels treballs d’actuacions de reposició de les juntes de les estructures de les carreteres generals i secundàries. L’empresa adjudicatària del concurs nacional és Auxini, per un import de 76.170,19 euros, i el termini per a la realització dels treballs és de dos mesos.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada