Escaldes-Engordany tindrà foguera per la revetlla de Sant Joan

Una foguera
Una foguera. Foto: ARXIU

Escaldes-Engordany tindrà foguera de Sant Joan. La junta d’Unió Proturisme encapçalada per Jaume Ambor ha estat reelegida aquesta mateixa setmana i ha decidit fer la festa condicionant els actes a les mesures sanitàries decretades pel Govern per evitar els contagis de coronavirus.

Hi haurà foguera de Sant Joan a Escaldes-Engordany. La revetlla es farà respectant les mesures sanitàries al pàrquing de les Nacions Unides, segons ha explicat el president de la Unió Proturisme d’Escaldes-Engordany, Jaume Ambor.

La junta que ara encapçala Ambor ha estat reelegida aquesta setmana després de dos anys amb Maria Dolors Artuñedo al capdavant. A la votació han derrotat l’altra candidatura per 64 vots a 16.

Unió Proturisme ja treballa en unes festes de Santa Anna que ja tenien molt enllestides i s’han vist obligats a reformular a causa de la Covid-19. Una de les opcions més factibles són els concerts de seient, assenyala Ambor. Des de la Unió Proturisme no es vol tancar la porta a unes festes més convencionals si s’avança en la desescalada per la Covid-19. La festa major d’Escaldes-Engordany és a final de juliol.

TOTES LES NOTÍCIES