Escaldes-Engordany proposa un pressupost de màxims de 34 milions

Una sessió del Consell de Comú d'Escaldes-Engordany
Una sessió del Consell de Comú d’Escaldes-Engordany. Foto: ATV

El comú d’Escaldes-Engordany ha aprovat un pressupost equilibrat de 34 milions d’euros, amb el vot en contra de la minoria. Preveu unes inversions de prop de 9 milions. Entre elles la construcció d’un edifici multifuncional al costat del museu Thyssen i l’ampliació de la llar de jubilats.

Aquest pressupost és una “carta als reis”. Així ha definit Quim Dolsa, cònsol menor d’Escaldes-Engordany, els comptes públics que preveuen uns ingressos i unes despeses de 34 milions. Ha assegurat que és un pressupost que pot canviar en funció de les circumstàncies en un any tan volàtil. Es preveu una inversió d’uns 3 milions, en dos anys, en la construcció d’un edifici multifuncional, a l’aparcament pròxim al museu Carmen Thyssen, i l’ampliació de la llar de jubilats.

La minoria ha votat en contra perquè ha afirmat que l’increment de les despeses hauria d’haver estat més racional. “Les inversions que se’n fan, i així ho hem debatut amb el cònsol menor, ells consideren que són de reactivació econòmica i nosaltres no ho entenem així”, deia el conseller de Demòcrates Jordi Vilanova.

També s’ha aprovat una modificació del pla d’urbanisme que preveu l’enduriment de les condicions per edificar en les zones residencials.

TOTES LES NOTÍCIES