Escaldes-Engordany posa a la venda les entrades del Pessebre Vivent

Aquest dijous es posen a la venda les entrades de la 5a edició del Pessebre Vivent, informa el comú d’Escaldes-Engordany en un comunicat. Les representacions tindran lloc el dia 15 de desembre a les 20.30 i a les 22 hores i el dia 16 de desembre a les 19.30 i a les 21 hores. Les entrades, a un preu de 3 euros, es poden adquirir al Servei de Tràmits del comú d’Escaldes-Engordany i a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna. Les representacions es faran a la part alta de la parròquia.

Aquest és el segon any que la direcció artística és a càrrec l’Ester Nadal i Boris Cartes i l’encarregat de musicar les representacions és Lluís Cartes.

Els assajos del Pessebre Vivent, que van començar a mitjan d’octubre, compten amb la mateixa participació dels darrers anys, és a dir, 40 adults i 20 menors amb paper, 10 figurants adults i 10 figurants menors d’edat. L’Esbart Santa Anna també actuarà al Pessebre Vivent, així com els alumnes de l’Escola de música del comú.

L’any 2014, el comú d’Escaldes-Engordany va recuperar el Pessebre Vivent, en el marc del centenari del naixement d’Esteve Albert.