Demà divendres 22 de juny a les set de la tarda una Exhibició i cremada de la Falla Tradicional al Parc de la Mola donarà el tret de sortida per fer ambient pel dia de la revetlla.

Dissabte 23 a les set del vespre el Pubillatge d’Escaldes-Engordany 2017-2018 juntament amb els trabucaires, recolliran la Flama del Canigó a Casa de la Vall, que posteriorment servirà per encendre la foguera. A partir de les onze de la nit s’inicia la Cremada de Falles pels carrers de la parròquia amb dos recorreguts que finalitzaran a l’aparcament de les Nacions Unides amb una gran traca final. 

Posteriorment es llegirà el Manifest a càrrec del Pubillatge d’Escaldes-Engordany 2017-2018, Ball de Fallaires i de Petits Fallaires de la UPTEE al voltant de la foguera i a mitjanit Encesa de la tradicional Foguera. 
Seguidament repartiment de coca acompanyada de xocolata i del tradicional “Còctel Explosiu” de la UPTEE, música, gresca i xerinola amb “PARTIVAL HITS SESSION“. Èxits musicals d’ara i sempre, per a tots els públics.

Recorregut 1: Plaça Creu Blanca, C. d’Engordany, Av. Carlemany, Av. de les Escoles, C. del Prat Gran, C. François Miterrand, Av. de les Nacions Unides, arribada a l’aparcament de les Nacions Unides. 

Recorregut 2: C. del Valira, Av. Carlemany, C. dels Paraires, Av. Consell de la Terra, C. François Miterrand, Av. Nacions Unides arribada a l’aparcament de les Nacions Unides. 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada