Escaldes-Engordany encén els llums de Nadal amb la novetat d’un arbre gegant a Coprínceps

Escaldes-Engordany ha encès aquest divendres l’enllumenat de Nadal, amb la principal novetat d’un arbre gegant a la plaça Coprínceps, nous llums al pont de la Tosca i el desplaçament del túnel de llum, que aquest any comença al carrer Sant Antoni en lloc de fer-ho a la Unió.

Tal com ha explicat la cònsol major, Trini Marín, el túnel no es podia posar aquest any des del carrer de la Unió ja que tot just aquest divendres s’han acabat les obres de remodelació de l’avinguda i amb el paviment acabat de posar no es podien instal·lar els pivots que aguanten aquests llums. Per aquest motiu, s’ha desplaçat al carrer de Sant Antoni, i a l’inici de l’avinguda Carlemany s’han posat els ninots de Disney que l’any passat estaven a la part alta. A més, les bombetes de llum que estaven a Coprínceps, s’han traslladat al davant de la zona de l’església, on també s’han instal·lat uns pessebres. Marín ha afegit que al pont de la Tosca s’estrena una nova il·luminació a la barana i que els llums del Fener són tots nous. A més, a les entrades de les urbanitzacions s’han instal·lat uns panells que feliciten les festes. En total, la corporació ha destinat a l’enllumenat uns 320.000 euros, tal com ha detallat la cònsol major escaldenca, que s’ha mostrat molt satisfeta que aquest Nadal els ciutadans ja puguin gaudir del nou paviment de l’avinguda, amb unes obres que han acabat dins els terminis marcats i a les quals ara només queden alguns “petits retocs”.

L’acte d’encesa ha tingut lloc a la plaça Coprínceps, que s’ha omplert de famílies atretes també per la presència del Piolet i la Violeta. A més dels membres de la corporació comunal, també hi ha estat present del cap de Govern, Toni Martí.