escaleEl  comú d’Escaldes-Engordany ha previst una partida pressupostària de 300.000 euros per l’any 2017, per tal d’afrontar els primers pagaments corresponents a la realització de l’aparcament l’Escalé, atès que, la partida d’aquest any no s’ha pogut aprofitar per a les dificultats en la negociació. L’aparcament que tindrà un cost aproximat de 10 milions d’euros aportarà més places de pàrquing a la zona alta de la parròquia.

Un dels grans projectes de l’equip comunal és la realització d’un aparcament a la zona alta de la parròquia situat entre la carretera de l’obac i l’avinguda Carlemany, més conegut com l’aparcament l’Escalé. Per a fer-ho possible el comú ja havia pressupostat una partida per aquest any, que finalment ha vençut en haver-hi diverses dificultats en la realització del pla parcial i la negociació amb els propietaris. Tot i això, el cònsol menor de la parròquia, Marc Calvet ha anunciat que, “de cara a l’any vinent ja hem destinat una partida de 300.000 euros per tal d’activar el projecte”. Aquests diners es destinaran a sufragar les primeres despeses originades de la negociació amb els propietaris, una qüestió “difícil” tal com ha assenyalat Calvet, atès que es tracta d’una cessió “complexa”.

El cònsol menor també ha destacat que a la dificultat del projecte s’hi han afegit diversos contratemps, com la mort del senyor Escalé, una de les parts actives en la negociació, però tot i així s’espera que el projecte s’aprovi en un període breu de temps, ja que, “primer cal acabar el pla parcial”, segons Calvet.

Malgrat les dificultats, Calvet ha assenyalat que tot transcorre segons el previst i s’espera que la infraestructura que permetrà generar prop de 600 places d’aparcament a la zona alta de la parròquia vegi la lluny en els anys vinents i que costarà al voltant de 10 milions d’euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada