escaldes 1

Escaldes-Engordany ha aprovat el pressupost per a l’any vinent. La inversió creix fins als 3,5 milions d’euros, un 15% més que enguany. I això ha estat criticat per l’oposició, que qualifica l’increment d’electoralista. El comú també ha aprovat avui la creació de la mútua dels agents de circulació.

El comú d’Escaldes-Engordany disposarà el 2015 d’un pressupost de gairebé 23 milions. La majoria ha explicat que incrementarà força les inversions a la parròquia, fins als 3 milions i mig d’euros. I això s’explica per un augment important dels ingressos, superior al milió d’euros, gràcies al creixement de la recaptació prevista en aparcaments, en concepte d’impostos de transmissions patrimonials i de l’impost de radicació. Entre els projectes destacats, la urbanització del Falgueró, el pont del Madriu i la remodelació de la plaça Coprínceps. Com que les inversions per al 2015, últim any de mandat, són les més elevades, l’oposició ha qualificat el pressupost d’electoralista.

El comú manté per al 2015 els preus públics i els tributs, i en manté l’exoneració per als nous negocis. A la darrera sessió de consell de l’any, s’ha donat llum verd a la creació de la mútua dels agents de circulació. Als 45 efectius de la parròquia se’ls retindrà, a partir del gener, un 1,5% de la nòmina per cobrir eventuals indemnitzacions d’invalidesa i el complement de les baixes professionals. Els agents recorreran l’ordinació perquè, en la majoria de casos, ja paguen una assegurança privada com dicta la llei. El comú defensa que la nova mútua cobrirà les seves necessitats i, per tant, podran prescindir de l’assegurança privada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada