aiguaLa problemàtica amb l’abastament d’aigua a la parròquia d’Escaldes continua sent complicada. Segons han informat des del comú, la forta demanda i la manca d’aigua després del tall en el subministrament fa difícil que es pugui arribar a totes les llars de la parròquia. 

Segons ha indicat el cònsol menor, s’ha arribat a un acord per poder utilitzar aigua d’Encamp. Al matí els operaris escaldencs s’han desplaçat fins a la parròquia encampadana per omplir cubes de 22 mil litres per als dipòsits d’Escaldes. S’han fet fins a 7 viatges. 

Marc Calvet també ha explicat que el fet que la demanda sigui tan alta fa que els dipòsits de la parròquia es vagin buidant i no hi hagi suficient reserves. De fet ha assegurat que avui la demanda és un 30% superior a la d’un dia normal. Calvet preveu que la situació pugui estar normalitzada aquesta nit. De moment l’aigua que surt de l’aixeta encara no és potable. El comú i CAPESA estan a l’espera dels resultats d’unes analítiques previstes per aquest vespre.

Ha indicat, a més, que el subministrament d’aigua es va restablir ahir quan passaven cinc minuts de dos quarts de deu de la nit, però ha estat un procés molt lent, que ha fet que algunes llars no hagin disposat d’aigua fins a mitjanit. 

Foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada