skateEls joves de la parròquia d’Escaldes-Engordany comptaran a partir d’aquest Nadal amb una nova zona d”skate parc’, ubicada en un dels parcs del Clot d’Emprivat. La corporació ha fet una inversió de 80.000 euros per poder adequar una zona per a ‘skaters’ “diferent a les que hi havia fins ara”, tal com ha manifestat el conseller d’Esports, Joaquim Tomàs. Disposarà de diversos mòduls i d’una banyera en forma de trèvol.

El Comú d’Escaldes-Engordany ha invertit 80.000 euros per adequar una nova zona per a ‘skaters’ en un del parcs del Clot d’Emprivat. Els joves de la parròquia fa prop d’un any que no tenen una instal·lació d’aquestes característiques, ja que la que hi havia al Prat del Roure es va haver de treure per instal·lar-hi la nòria. La corporació ha volgut crear un ‘skate parc’ en una zona fixa, ha explicat el conseller d’Esports, Joaquim Tomàs, i “diferent a les que hi havia fins ara”. Així, a més dels típics mòduls que s’han agafat de l’antic ‘skate parc’, s’està constuint una “banyera en forma de trèvol”, i també es faran “uns mòduls fixos amb formigó”. La construcció ja està força avançada i la idea és poder inaugurar l”skate parc’ durant el Nadal.

Aquesta instal·lació és una demanda del Consell d’Infants, ha explicat la consellera d’Infància i Joventut, Núria Pons. “Van demanar millores” a l’antic ‘skate parc’ i es van efectuar. “En teníem previstes algunes més” però es va decidir esperar a aplicar-les a aquesta nova instal·lació. Pons ha manifestat que els joves de la parròquia “esperen amb moltes ganes” aquest nou espai per a ‘skaters’, després d’un any sense tenir-ne.

Text: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada