comu-escaldesEl Comú d’Escaldes-Engordany ha aprovat un crèdit extraordinari de 600.000 euros per renovar i unificar els equipaments de gestió i control d’accés als aparcaments comunals. La consellera de Finances, Núria Gómez, ha explicat que se substituiran els sistemes d’accés als aparcaments per millorar la qualitat de servei i la política de preus, i poder-los gestionar de forma centralitzada. Això permetrà crear targetes de prepagament i permetre que els comerços puguin oferir vals de descompte als seus clients. El Comú ha decidit tirar endavant el projecte perquè les finances permeten afrontar-lo tenint en compte que s’ha tornat a posposar el projecte de millora i embelliment de l’últim tram de l’avinguda Carlemany.

El crèdit extraordinari s’ha aprovat per unanimitat, perquè tant la majoria com la minoria consideren que és un projecte necessari per treure un millor rendiment als aparcaments i ser més eficients en la seva gestió. A més, la millora del control d’accés permetrà crear sinergies amb els comerciants i hotelers de la parròquia, amb la possibilitat de posar en marxa vals de descomptes.

La consellera de Finances, Núria Gómez, ha assegurat que aquest projecte té una vocació de retorn i de visibilitat immediats. El crèdit extraordinari es podrà afrontar amb finançament propi, ja que s’ha alliberat la partida destinada a la millora del darrer tram de l’avinguda Carlemany.

El cònsol menor, Marc Calvet, ha explicat que el projecte s’ha tornat a posposar pels problemes d’accessibilitat que provocarien les obres tenint en compte que durant el 2014 es construirà la rotonda de la carretera de l’Obac amb el carrer Ciutat de Sabadell. Des de la minoria, la consellera Cèlia Vendrell, ha demanat que l’obra s’acabi i espera que estigui pressupostada de cara al 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada