Després que aquest passat dijous CAPESA no pogués efectuar la seva ampliació de capital per manca d’accionariats en l’assemblea general, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, ha confirmat, aquest diumenge durant l’arrosada popular del 38è aniversari de la parròquia, que al setembre es farà una nova assemblea en què s’espera “molta més participació i confiem que es pugui fer l’ampliació”. En qualsevol cas, ha remarcat que “sigui com sigui, la construcció del tercer dipòsit continua endavant, la voluntat del Comú és ferma i és aquesta”.

Així, Marín ha explicat que si al setembre tampoc s’aconsegueix materialitzar l’ampliació, “el Comú aportarà els 1,3 MEUR necessaris per finalitzar el tercer dipòsit i més endavant, quan canviïn els estatuts, ja ho arreglarem”. D’aquesta manera, Marín, que ha assegurat que la forma de recuperar una part d’aquesta aportació serà igualment a través d’una ampliació de capital, ha descartat que els terminis de construcció del tercer dipòsit es puguin veure afectats per aquesta situació i, per tant, “a principis de juliol el primer dipòsit estarà operatiu al 100% i de cara al setembre o octubre ho hauria d’estar el tercer”.

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, ha confirmat, aquest diumenge durant l’arrosada popular de la parròquia, que malgrat que CAPESA no ha pogut efectuar l’ampliació de capital per manca d’accionariat en l’assemblea general, “la construcció del tercer dipòsit continua endavant, és una prioritat i la voluntat del Comú és ferma en aquest sentit”.

D’aquesta manera, Marín, que ha indicat que al setembre CAPESA celebrarà una nova assemblea per intentar materialitzar l’ampliació, ha confirmat que, “en cas de ser necessari”, el Comú aportarà els 1,3 MEUR requerits per finalitzar el tercer dipòsit “i més endavant, quan canviïn els estatuts, ja ho arreglarem”. Amb tot, Marín ha recordat que la forma de recuperar part de l’aportació serà igualment mitjançant una ampliació de capital de la companyia. “En el moment que treus més accions i les vens pots recuperar una part dels diners”.

Tot i aquesta situació imprevista, Marín ha descartat que els terminis de construcció del tercer dipòsit es puguin veure afectats i en aquest sentit ha indicat que “a principis de juliol el primer dipòsit estarà operatiu al 100% i de cara al setembre o octubre ho hauria d’estar el tercer”. A més, ha aprofitat per recordar que la problemàtica de Claror “no se solucionarà fins d’aquí a tres o quatre anys” i per aquest motiu ha afegit que a banda dels dos nous dipòsits, que “ens donaran molta més autonomia i tranquil·litat”, també se seguiran duent a terme accions de prevenció i control en la part afectada de la conca.

(Text i foto: ANA)

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada