18 padrins seran traslladats a l’edifici del Seminari

Durant el dia d’avui (divendres 20 de març) tindrà lloc el traslladat d’un total de 18 persones grans de la residència assistida i de la unitat sociosanitària de la Fundació Sant Hospital (FSH) de la Seu d’Urgell, cap a la tercera planta de l’edifici del Seminari Conciliar, que ha cedit el Bisbat d’Urgell.

Aquesta mesura respon a dos objectius. El primer, treure aquests padrins de l’edifici de l’hospital, o hi ha un risc de contagi molt més alt que a la resta de la ciutat i, així, minimitzar el risc de contagi per coronavirus (Covid-19) d’aquest col·lectiu de persones més vulnerables.

El segon objectiu d’aquesta mesura és permetre ampliar els espais del Sant Hospital per si es necessités per a poder atendre als possibles malalts per coronavirus (Covid-19).

Val a dir que aquesta actuació forma part de la segona fase del Pla de Contingència que s’ha programat a la FSH, que preveu arribar fins a 50 llits per a aguts, per atendre pacients de coronavirus positius i habilitar 3 llits d’unitat de cures intensives.

Davant d’aquestes mesures, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, manifesta que “esperem de no haver-los d’utilitzar, però cal estar preparats”. Fàbrega agraeix al Bisbat d’Urgell la seva col·laboració per la cessió d’aquesta planta de l’edifici del Seminari, i alhora torna a donar les gràcies a tots els professionals sanitaris que vetllen per la salut de tots.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada