Es tornarà a circular pel pont de la Rotonda d’Andorra la Vella

La Taula de Mobilitat ha informat al Comú d’Andorra la Vella que aprova la demanda que es va fer per poder obrir la circulació al pont de la Rotonda. Tal com ha explicat el conseller d’Urbanisme de la capital, Manel Bal, aquesta demanda s’emmarca en el projecte de remodelació de la circulació dels eixos comercials, i es farà quan s’hagi remodelat Meritxell, per permetre la circulació directa en sentit baixada per tota l’avinguda Meritxell, i d’aquesta manera aconseguir que els visitants es dirigeixin al centre de la parròquia.

El projecte de remodelació dels eixos comercials d’Andorra la Vella va ser aprovat per la Taula de Mobilitat el mes de novembre del 2012, juntament amb el projecte d’Escaldes-Engordany. Va quedar pendent, però, una demanda d’última hora del Comú de la capital, l’obertura del pont de la Rotonda, que finalment també s’ha aprovat.

La Taula de Mobilitat ha valorat la demanda de la capital i ha decidit permetre aquest canvi en la circulació. Tot i el permís, el conseller d’Urbanisme de la capital, Manel Bal, ha recordat que el pont de la Rotonda no s’obrirà fins que es facin les obres de remodelació de Meritxell, que segurament serà ‘entre l’estiu i principis de l’hivern vinent’.

Bal també ha afegit que aquesta modificació no requerirà grans obres, sinó que per a Mobilitat només suposa un canvi en els semàfors i per al Comú l’únic que caldrà fer serà ‘protegir una mica més l’estatua de Dalí’.

Carrer Valira

D’altra banda, el conseller Manel Bal ha recordat que la modificació de la circulació del carrer Valira, que s’ha de convertir en doble sentit, encara no s’ha fet efectiva. Ha indicat que ja està aprovada la modificació i es podria fer en qualsevol moment però que s’ha retardat ‘potser perquè Escaldes vol fer alguna altra modificació abans o perquè la neu dificulta els treballs a la carretera’. Tot i així, s’ha mostrat optimista amb que la modificació es faci aviat, ja que considera que això afavorirà la parròquia.

TOTES LES NOTÍCIES