Es torna a posar en escena el poemari musicat ‘Nu’, basat en el llibre de poemes d’Elisabet Segura

nu-1La  sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell tornarà a acollir aquest proper dissabte, 8 d’octubre, a les vuit del vespre, l’espectacle del poemari musicat ‘Nu’, basat en el llibre d’Elisabet Segura Fàbrega, publicat l’any passat.

Recordem que aquest espectacle de poemes musicats, que es va estrenar el passat mes de juny a la nostra ciutat,  està protagonitzat per l’Aniol Gurrera, piano i autor de la composició musical; el Joan Aixàs, rapsode i baríton; l’Aura Gurrera, soprano, i l’Elisabet Segura, autora dels poemes.

NU: 24 poemes dedicats a l’amor i a l’oblit

El concert té dos moviments, De l’amor i De l’oblit que, respectant el concepte del poemari, va fent un recorregut pel mateix i fa emergir parcel·les musicals diferents en cadascun dels 24 poemes.

Aquest poemari musicat del llibre de poemes NU ha estat una idea de Joan Aixàs qui afirma que és “un combinació de sentiments, fet que el fa més bonic però alhora més difícil”. Aixàs explica que aquest espectacle és fruit d’una “feina intergeneracional”, ja que els quatre components tenen edats diverses, cosa que l’enriqueix.

Per Elisabet Segura, “NU és un ruixat de versos, una ràfega de sentiments que neden en l’amor i suren en l’oblit. Ara, embastats en una melodia i amb repunts vocals, solquen indrets nous i plaents”.

Elisabet Segura ha volgut agrair a l’Escola Municipal de Música, i a la seva directora Sònia Lanau, el seu ajut, així com també al Servei de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell pel seu suport a l’hora de poder fer realitat ambdós concerts a la sala Sant Domènec.

L’entrada a la representació de NU és gratuïta però el públic que ho desitgi pot fer una aportació voluntària a la sortida del mateix espectacle.