El  període d’informació pública del cadastre rústic d’Anyós es tanca aquest divendres, 30 de desembre. Fins demà, a les 14.30 h, els titulars de béns immobles inclosos en els polígons cadastrals del quart poden examinar les dades per tal de presentar les al·legacions que considerin oportunes. L’exposició inclou els plànols dels divuit polígons cadastrals i es poden consultar a la tercera planta de l’edifici comunal de la Closeta. HI ha un formulari a disposició de qualsevol persona interessada en formular alguna al·legació.

Recordem que la Massana ja ha tancat el cadastre urbà de tota la parròquia i en aquests moments s’està treballant en la zona rústica. Al 2017 s’iniciarà el cadastre rústic del quart de la Massana.

El 13 de setembre del 2006 el Comú de la Massana va aprovar l’Ordinació del Cadastre de la parròquia, amb la voluntat de disposar d’un inventari fiable i exhaustiu sobre tots els béns de la parròquia. La primera fase

El Comú de la Massana agraeix la col·laboració de tots els ciutadans que s’han implicat en el procés, treballant en la delimitació de les parcel·les i aportant els seus coneixements de la parròquia per definir diferents zones. Les delimitacions de les zones rústiques són molt complicades i es valora la participació ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada