Es restableix el doble sentit de circulació a Prat de la Creu a partir d’aquesta tarda de divendres

El carrer Prat de la Creu en obres
El carrer Prat de la Creu en obres (Comú d’Andorra la Vella)

El trànsit en els dos sentits de circulació al carrer Prat de la Creu es restablirà avui, divendres 25 de novembre, abans de les 18 hores. Les obres de construcció de la xarxa de calor que està duent a terme FEDA Ecoterm en aquesta zona de la parròquia s’han pogut avançar al ritme previst i, per tant, avui mateix es podrà recuperar la circulació en sentit sud que havia quedat tallada des del 8 de novembre.

Aquesta tarda també es reobrirà el viaducte del carrer Doctor Vilanova (l’accés de la plaça Rebés) i fins a la rotonda de Govern, també afectat per les obres. Amb el restabliment dels dos carrils es recuperen els recorreguts habituals de les línies de transport públic que havien quedat afectades (L2, L4, L5 i L6), així com les línies de bus escolar i la parada de bus comunal de Prat de la Creu, 68 (enfront de l’edifici comunal de noves dependències).

El Comú d’Andorra la Vella recomana els conductors que segueixin prioritzant les vies alternatives que s’han utilitzant aquests dies (les avingudes Meritxell, Salou i Tarragona) per a contribuir a descongestionar el trànsit de la zona.

La represa del trànsit al carrer Prat de la Creu es farà abans de les 18 h per a garantir el bon funcionament de la xarxa viària mentre es du a terme l’espectacle inaugural de Poblet de Nadal, que sortirà des del carrer de la Unió, recorrerà l’avinguda Meritxell i acabarà a la plaça Príncep Benlloch (mentre duri el recorregut es tallarà el trànsit a la part alta de l’avinguda).

Les obres de desplegament de la xarxa de calor de FEDA continuen, però sense afectar la circulació de vehicles, ja que es faran a la zona de voravia. El tram actual s’acabarà de construir abans de Nadal i l’objectiu és desplegar el 2023 el tram entre l’ambaixada espanyola i el riu.

TOTES LES NOTÍCIES