Els efectius de la policia i els bombers han reprès a primera hora del matí d’aquest dissabte la recerca de Lurdes López Varela, la dona de 58 anys desapareguda des de dimecres. Després d’ampliar ahir el perímetre, la recerca se centra ara en les zones properes al col·legi Sant Ermengol i al pont dels Escalls. 

La col·laboració ciutadana és important. Els bombers van revisar divendres una zona propera al riu on una trucada havia situat una possible pista, tot i que sense resultats. Els esforços es van centrar dijous a rastrejar el rec del Solà i també es va recercar pels voltants del riu. Cada hora que passa les esperances de trobar-la en bon estat disminueixen.

La dona acostumava a passejar a la tarda pel rec del Solà i preferentment anava en direcció a la capital. Les investigacions no descarten cap hipòtesi, i precisament per aquest motiu divendres es va ampliar el perímetre de recerca a les zones de Sa Calma i els Vilars.

Els bombers i la policia demanen la màxima col·laboració de la població i recorden els dos telèfons de contacte: el 110, la policia, i el 118, els bombers, per poder aportar qualsevol pista que ajudi a aclarir el cas. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada