Es reobre parcialment el trànsit al carrer Ciutat de Sabadell

rotonda-policiaLa circulació de vehicles al carrer Ciutat de Sabadell ha estat restringida durant prop d’un mes i mig per les obres que s’estan duent a terme a la zona, i aquest dimecres s’ha reobert el trànsit en els dos sentits de la marxa.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha aprofitat la roda de premsa posterior al Consell de Ministres per informar de la recent reobertura del trànsit al carrer Ciutat de Sabadell. Des d’aquest mateix dimecres els vehicles poden tornar a circular amb normalitat en sentit pujada i baixada, i l’única restricció que encara hi ha és que els vehicles que circulen en sentit pujada des d’Andorra la Vella per la carretera de l’Obac no poden girar a l’esquerra per incorporar-se a Ciutat de Sabadell.

Les obres que s’estan duent a terme no han finalitzat encara, i està previst que s’allarguin fins el setembre, però ja s’ha pogut fer l’obertura a la circulació. Resten pendents treballs d’urbanització al carrer Ciutat de Sabadell, elements d’urbanització a la CG2, com voravies i col·lectors, i rectificar la rasant i fer la rotonda.