Es reobre l’espai de salut afectiva i sexual de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) reobre demà dijous 26 de gener la consulta de l’espai de salut afectiva i sexual, després d’una pausa d’uns mesos que ha servit per repensar l’organització i dinamització d’aquest servei. Aquesta consulta, situada al centre cívic l’Escorxador, funcionarà demà de les quatre a les sis de la tarda.

Aquest espai de salut afectiva i sexual, que obrirà l’últim dijous de cada mes, de tres a les sis de la tarda, és un servei personal, confidencial i gratuït que ofereix l’Associació Antisida de Lleida, amb la col·laboració del servei de salut de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Aquest espai ofereix als i a les joves de la Seu d’Urgell i comarca un acompanyament individual, grupal i a famílies o assessorament sobre afectivitat i sexualitat (orientació, diversitats, plaer, autoestima, emocions, afectes…). També distribueix preservatius i material educatiu i preventiu, i realitza proves ràpides de VIH/sida i sífilis.     

A més a més d’aquesta consulta, es pot contactar amb la tècnica de l’espai salut de l’OJAU via telefònica/whatsapp al 629 906 324 o via correu electrònic consulta@antisidalleida.org