L’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell han renovat el seu compromís amb l’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID). La signatura del conveni entre ambdues administracions del territori i aquesta entitat ha tingut lloc al Consistori urgellenc, i ha anat a càrrec de l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, del president del Consell Comarcal, Jesús Fierro, i de la presidenta d’aquesta associació, Bibiana Bendicho.

L’objecte del conveni és afavorir, a la Seu d’Urgell i a l’Alt Urgell, la inserció laboral de les persones amb situació de vulnerabilitat social, entre aquestes les persones amb discapacitat i aturats de llarga durada de més de 45 anys.

Així doncs, amb la signatura d’aquest conveni, els serveis socials tant de l’Ajuntament com del Consell Comarcal seguiran informant i adreçant a totes aquelles persones amb discapacitat que estiguin interessades a seguir un programa d’inserció laboral al servei d’intermediació laboral d’ASPID.

A través d’aquest conveni els usuaris d’aquest programa rebran orientació, formació, inserció, ocupació i promoció en el món laboral de la Seu i comarca, a través d’un tècnic d’ASPID que s’ubicarà en espais facilitats per l’Ajuntament i del Consell.

Cal recordar que ASPID ofereix serveis d’inserció sociolaboral a tot l’Alt Urgell des de l’any 2008, gràcies als convenis de col·laboració entre les institucions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada