El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, la licitació dels treballs de rehabilitació de les façanes de l’escola del Pas de la Casa, amb l’objectiu de reduir la despesa energètica de l’edifici.

El 2013 ja es va dur a terme la rehabilitació de la façana principal de l’escola, però les altres façanes i la coberta encara no s’havien rehabilitat. Així, a demanda del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, i a proposta del Ministeri d’Ordenament Territorial, aquest dimecres s’ha licitat el projecte, que s’emmarca en la voluntat del Govern de reduir la despesa energètica dels edificis públics.

El projecte preveu la col·locació de l’aïllament de la coberta i les façanes, així com la substitució de les finestres amb una fusteria més aïllant.

Per tal que els treballs es puguin iniciar durant les vacances escolars de l’estiu 2016 i que es pugui realitzar una part significativa de l’obra, s’ha acordat declarar d’urgència els treballs per poder reduir el termini de licitació. Tot i així, una part considerable de l’obra s’haurà de realitzar durant les vacances escolars del 2017.

La licitació s’ha realitzat mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació urgent, i preveu un termini d’execució de 12 mesos.

 

Es licita la reforma dels espais sanitaris de l’escola andorrana i espanyola d’Escaldes-Engordany

El Govern ha aprovat avui la convocatòria del concurs públic per a la reforma dels espais sanitaris de l’escola andorrana i espanyola d’Escaldes-Engordany.
Els treballs consistiran en l’enderroc de l’obra existent; la reforma de les instal·lacions (lampisteria i electricitat); la reforma de les divisions interiors; la instal·lació dels nous grups de sanitaris; i l’ampliació de vestuaris.

La data límit de presentació de les ofertes finalitza el 15 de juny. El termini d’execució de les obres és de 6 setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada