controls-1La policia reforçarà aquesta nit i matinada el servei per evitar problemes relacionats amb el consum d’alcohol o drogues. Una vintena d’efectius vigilaran el país, reforçant els controls a la carretera i als entorns dels locals d’oci nocturn.

La policia reforçarà, aquesta nit, la presència al carrer a tot el país. Una vintena d’efectius distribuïts en vuit patrulles i coordinats per un mateix comissari s’encarregaran de controlar i prevenir possibles problemes derivats del consum de l’alcohol, sobretot a les carreteres. El comissari Benjamí Rascagneres explica que els controls es distribuiran per “la xarxa viària interparroquial però també en tots els punts de connexió entre restaurants, zones d’oci i locals nocturns”.

La policia també intensificarà la presència als mateixos locals nocturns, on s’espera que es concentri una gran quantitat de persones celebrant el Cap d’Any. Rascagneres indica que la finalitat de les patrulles, tant les uniformades com les de paisà, és “la prevenció de baralles i la prevenció del consum i tràfic d’estupefaents i, si cal, la reacció envers aquestes infraccions penals”. Per les seves característiques, la nit de Cap d’Any sol comportar un gran volum de feina a la policia. Amb tot, això no significa que es registrin grans incidents durant la nit. El cos recorda que la seva tasca és preventiva i no repressiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada