workshop-seuEl WorkShop Ocupacional que s’ha celebrat al llarg d’aquest matí al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) de la Seu d’Urgell s’hi han realitzat un total de 418 contactes entre les 110 persones demandants de feina i la dotzena d’empreses, tant del territori com d’Andorra, que s’han donat cita en aquesta trobada.

En aquest workshop hi han participat un total de 110 persones de la Seu i comarca demandants d’ocupació, i una quarantena més que no estaven inscrites però que han pogut deixar el seu currículum, i un total de 12 empreses que cerquen treballadors, de les quals quatre pertanyen al territori (Taurus Group, Hostelco, l’Estació d’Esquí Nòrdic de Sant Joan de l’Erm i Cerdanya Resort), mentre que les altres vuit són andorranes (VallNord, Pyrénées, Establiments Vidal, Viladomat, Júlia Perfumeries, Gamma Management, Caldea Inuu i Cerqueda Internacional de Serveis).

Aquestes dotze empreses cercaven diversos perfils professionals que van des de l’hostaleria i el wellness, el comerç, la distribució i serveis, fins a administració, comptabilitat i màrqueting, així com titulacions superiors com enginyers, llicenciats en dret, dissenyadors gràfics o analistes programadors d’informàtica, entre d’altres.

La regidora de Promoció Econòmica i Treball Fronterer de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font, ha mostrat la seva satisfacció per “la gran acceptació i l’alta participació” en aquesta trobada entre persones que cerquen feina i empreses que busquen treballadors. Font ha explicat que el segon pas a fer per part de les administracions que han organitzat aquest workshop ocupacional és l’elaboració d’una enquesta de valoració sobre el funcionament d’aquesta trobada“per conèixer el grau de satisfacció d’ambdues parts”. A més, també es realitzarà un seguiment d’aquests 418 contactes que avui s’han realitzat per saber quants contractes laborals es tancaran.

Aquest WorkShop Ocupacional ha estat inaugurat per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, i pel cap de Servei d’Immigració del Govern d’Andorra, Jesús Guardiet.

Per la seva part, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha manifestat que “tant des de l’ajuntament urgellenc com del Consell Comarcal fa temps que estem intentant que aquesta distància que pot haver entre el mercat laboral i els demandants d’ocupació s’escurci el màxim possible”.

Respecte al mercat laboral andorrà, l’alcalde urgellenc ha recordat que l’any passat es va aconseguir que el Govern d’Andorra fes una quota específica i diferenciada pels fronterers. “Aquest any, ha afegit Batalla, vist que determinades empreses buscaven de forma insistent perfils professionals concrets, ens va semblar que valia la pena trencar del tot aquesta distància i fer un punt de trobada, és a dir, aquest workshop ocupacional, perquè es trobessin les empreses que busquen persones per treballar amb persones de la Seu i comarca que cerquen feina”.

L’alcalde de la Seu ha desitjat que d’aquesta trobada en surtin “molt bons contactes que acabin desembocant en contractes laborals que, en definitiva, és el que volem tots”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada