Es publica el decret de convocatòria d’eleccions

El BOPA publica aquest dilluns el decret pel qual es fixa d’una manera oficial la data de les eleccions comunals el 15 de desembre. Les llistes d’electors es tancaran dijous i a partir de les 15h ja no s’hi podran fer més modificacions.

El dia 15 de desembre són les eleccions comunals i el BOPA publica aquest dilluns el decret pel qual es fixa aquesta data i d’altres que hi van associades. Així, els qui hi vulguin concórrer poden presentar la candidatura davant el comú corresponent a partir de dimarts i fins dilluns 28 a les 12 del migdia.

La campanya electoral començarà diumenge 1 de desembre a les 12 del migdia i s’allargarà fins a la mitjanit de divendres dia 13.

L’horari de les votacions als comuns el dia 15 serà de 9 a 19h i podran votar totes les persones que a aquella hora siguin dins la sala.

Per poder votar cal comprovar que s’està ben inscrit a les llistes provisionals d’electors a cada comú. Hi ha temps per demanar canvis fins dijous dia 24 a les 15h. Després quedaran tancades i ja no s’hi podrà fer cap modificació.

Per votar per correu, cal sol·licitar-ho personalment o bé a través del web votpercorreu.ad. Es pot fer a partir d’aquest dimarts i hi ha temps fins a les 12 del migdia del dilluns 28.