El BOPA publica aquest dilluns el decret pel qual es fixa d’una manera oficial la data de les eleccions comunals el 15 de desembre. Les llistes d’electors es tancaran dijous i a partir de les 15h ja no s’hi podran fer més modificacions.

El dia 15 de desembre són les eleccions comunals i el BOPA publica aquest dilluns el decret pel qual es fixa aquesta data i d’altres que hi van associades. Així, els qui hi vulguin concórrer poden presentar la candidatura davant el comú corresponent a partir de dimarts i fins dilluns 28 a les 12 del migdia.

La campanya electoral començarà diumenge 1 de desembre a les 12 del migdia i s’allargarà fins a la mitjanit de divendres dia 13.

L’horari de les votacions als comuns el dia 15 serà de 9 a 19h i podran votar totes les persones que a aquella hora siguin dins la sala.

Per poder votar cal comprovar que s’està ben inscrit a les llistes provisionals d’electors a cada comú. Hi ha temps per demanar canvis fins dijous dia 24 a les 15h. Després quedaran tancades i ja no s’hi podrà fer cap modificació.

Per votar per correu, cal sol·licitar-ho personalment o bé a través del web votpercorreu.ad. Es pot fer a partir d’aquest dimarts i hi ha temps fins a les 12 del migdia del dilluns 28.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada