Els urgellencs -tant a títol individual com en representació d’alguna entitat de la ciutat- han fet arribar a l’Ajuntament un total de 302 propostes al procés  participatiu que es va obrir el passat 4 d’abril, amb l’objectiu de decidir en què invertir 100.000€ del pressupost municipal de 2018.

D’aquestes 302 propostes, els veïns de la Seu d’Urgell n’han aportat 192 de noves, mentre que les 110 restants són propostes triades entre les 7 ja formulades pels propis equips tècnics de l’Ajuntament de la Seu.

Anna Vives, tinent d’alcalde de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, s’ha mostrat satisfeta amb el resultat d’aquesta primera fase, “ha augmentat significativament la participació a l’hora de fer propostes respecte a l’edició passada. Observem que ha estat un encert el fet d’incloure propostes elaborades pels tècnics municipals, ja que han gaudit de molta acceptació”. “De moment, el primer aspecte deliberatiu inclòs com a novetat en el procés, ha resultat positiu”, afegeix Vives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada