Es presenten les seleccions nacionals de 3×3 de bàsquet

El centre esportiu del Pas de la Casa ha acollit aquest matí la presentació de les seleccions nacionals de 3×3 de bàsquet que aquest mes de juny prendran part en diferents competicions internacionals,  en un acte presidit per la cònsol menor, Esther París, i el director tècnic de la Federació Andorrana de Basquetbol, Jaume Tomàs.

La primera cita serà a la ciutat de Minsk, a Bielorússia, on les seleccions femenina i masculina participaran als Jocs Europeus del 21 al 30 de juny. En aquesta ocasió, la selecció femenina estarà integrada per Alba Pla, Clàudia Brunet, Cristina Andrés i Anna Mañà, que tindran com a rivals en la fase de grups equips com França, Suïssa i Holanda. Pel que fa a la selecció masculina, quenestarà integrada per Cinto Gabriel, Oriol Fernández, Hugo Bartolomé i Alexis Bartolomé, tindran com a rivals en la fase de grups a Sèrbia, Romania i Polònia.

La segona cita tindrà lloc del 18 al 23 de juny a la ciutat holandesa d’Amsterdam, on la selecció femenina de 3×3 disputarà el Campionat del Món. Les integrants de l’equip, format per Marta Ballús, Clàudia Guri, Carla Puntí i Jennifer Carmona, s’enfrontaran amb països de renom mundial com Austràlia, Japó, França i Suïssa.

La darrera cita serà la fase prèvia del Campionat d’Europa, que tindrà lloc a Constanta (Romania) els dies 29 i 30 de juny, on participaran la selecció masculina amb Felipe de Oliveira, Sergi Marín, Daniel Mofreita, Jordi Fernández i Jordi Plasència, i la selecció femenina amb Nàdia Mun, Jennifer Carmona, Carla Puntí i Clàudia Guri.

En finalitzar la presentació, els equips han entrenat a la sala polivalent del Centre Esportiu del Pas de la Casa, pista que han utilitzat durant la temporada amb aquesta mateixa finalitat. Per aquest motiu, Jaume Tomàs, ha volgut agrair al Comú d’Encamp tot el suport que els ha brindat en la utilització de les instal·lacions pels entrenaments de selecció.