Es presenten els primers jocs esportius de la gent gran d’Andorra

La secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll, ha participat, aquest dijous, a la presentació dels primers jocs esportius de la gent gran d’Andorra, que organitzen conjuntament el Govern, els comuns, la Federació Andorrana de la Gent Gran i el Comitè Olímpic Andorrà.

L’acte de presentació ha tingut lloc a la llar de jubilats d’Escaldes-Engordany i ha estat precedit per l’exposició dels resultats de l’estudi del CRES sobre gent gran activa d’Andorra.

El president del COA, Jaume Martí, ha anunciat els jocs, que se celebraran el 15 de juny, amb el desig que hi participi el màxim de gent possible.

Fenoll ha volgut expressar, en el seu discurs, la satisfacció per la celebració d’aquesta activitat i ha opinat que cal continuar motivant la gent gran perquè facin activitats físiques. De fet, ha garantit que les administracions estan al costat dels ciutadans que necessitin alguna ajuda per poder gaudir d’aquestes activitats.

En l’acte també han participat el president de la Federació de la Gent Gran, Lluís Samper, i la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín.