El Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior del Govern d’Andorra i el Consell General han convidat a diferents entitats socials i associacions a una reunió per presentar l’inici dels treballs per a l’elaboració del Llibre Blanc de la Igualtat. La reunió està prevista per aquest divendres 21 d’octubre, a les 19h a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna d’Andorra la Vella.

L’equip de treball del Govern i del Consell general tenen la voluntat d’incorporar les diferents entitats socials que representen els interessos de col•lectius com són la gent gran, infància i joventut, persones amb discapacitat, el moviment LGTBIQ i immigrants, i garantir que el document reculli la seva veu i expertesa.

L’objectiu és recopilar informació sobre la situació real en matèria d’igualtat existent a Andorra i, a partir d’aquí, dissenyar una estratègia per promoure des del Govern, el Consell General i la resta d’institucions públiques del país, la cultura de la igualtat, així com legislar en aquesta matèria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada