El Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior del Govern d’Andorra i el Consell General han convidat a diferents entitats socials i associacions a una reunió per presentar l’inici dels treballs per a l’elaboració del Llibre Blanc de la Igualtat. La reunió està prevista per aquest divendres 21 d’octubre, a les 19h a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna d’Andorra la Vella.

L’equip de treball del Govern i del Consell general tenen la voluntat d’incorporar les diferents entitats socials que representen els interessos de col•lectius com són la gent gran, infància i joventut, persones amb discapacitat, el moviment LGTBIQ i immigrants, i garantir que el document reculli la seva veu i expertesa.

L’objectiu és recopilar informació sobre la situació real en matèria d’igualtat existent a Andorra i, a partir d’aquí, dissenyar una estratègia per promoure des del Govern, el Consell General i la resta d’institucions públiques del país, la cultura de la igualtat, així com legislar en aquesta matèria.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada