La galeria d’art Pilar Riberaygua va ser ahir l’escenari de la presentació de la revista cultural Àgora. En ella 24 associacions del país parlen del batec de la cultura en totes les disciplines possibles.

Àgora Cultural aplega tot el que ha passat en cultura al llarg de l’any. És una memòria de dotze mesos d’art i artistes de qualsevol tendència i suport. Però sobretot el que pretén és donar valor i homenatjar cada vegada als homes i dones que han treballat per la cultura a Andorra i fora. En aquesta ocasió s’ha reconegut Esperança Ivern, Albert Salvadó i Maurici Bellmunt.

El fet que la publicació es continuï fent en paper i no sigui exclusivament digital es deu a la voluntat dels seus responsables que es resisteixen com artistes una mica a l’era digital; si més no pel que fa a la revista. “La gent que s’hi veu reflectida sempre vol tenir un reconeixement. Els artistes no ens allunyem mai del suport físic”, assegura des de la secretaria Oriol Vilella.

Durant la presentació que va aplegar una setantena de persones es va recordar les activistes culturals com se les defineix a la revista: Pilar Riberaygua i Daniela Sirés. D’elles van parlar les netes amb unes intervencions emocionants segons explica RTVA.

Una de les característiques d’aquesta publicació és que els col·lectius culturals que hi participen es van passant per torns la secretaria, que és la responsable de cadascuna de les edicions. Oriol Vilella representant de l’Asma passava el testimoni a Claude Benet de Velles Cases Andorranes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada