sessio-clinicaEl responsable del Departament de Qualitat del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, Josep Maria CASANELLAS i la responsable de la Unitat de Documentació Mèdica de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, la Dra.Montserrat GUITART, han presentat durant la sessió clínica el projecte “Hospital sense papers per al 2015”.

Han explicat que sota el títol d’una organització sense papers, es vol identificar aquelles característiques que ha de tenir un sistema d’informació, en aquest cas assistencial, per donar resposta a les necessitats i requeriments, tant del pacient com dels professionals que hi participen.

La identificació del pacient com a centre dels diferents processos assistencials i de suport a l’atenció clínica i la preservació de la intimitat de la informació sensible, són dos eixos que cal garantir per una atenció de qualitat.

En aquest marc, la integració de tota la documentació clínica del pacient, juga un paper clau, però sempre acompanyat de la necessària accessibilitat adequada a les funcions de cada professional així com l’absoluta garantia de confidencialitat.

Text i foto: SAAS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada