Aquest migdia s’ha presentat a la plaça de la Paeria de Lleida el nou pa propi de l’Alt Urgell, el Trenat de Formatge que està elaborat amb farina d’alta qualitat i amb les DOP de formatge Urgèlia i mantega Cadí.

La presentació ha anat a càrrec per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, el president del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Manel Llaràs, així com representants de la Diputació de Lleida, del Departament d’Empresa de la Generalitat, de la Paeria, entre d’altres institucions.

Aquesta presentació ha servit per donar a conèixer als veïns i veïnes de Lleida aquest nou pa singular del nostre territori. 

Recordem que el Trenat de Formatge està treballat pel Gremi de Forners de les Terres de Lleida, l’Escola d’Hosteleria de Lleida i la Cooperativa Cadí, i compta amb el suport de  l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Aquest nou pa es pot comprar en un total de 13 forns tant de la Seu com de la comarca, així com també de Martinet i Bellver de Cerdanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada