Es posposa la prova del Freeride World Tour i s’avança a dissabte la competició júnior ElDorado Freeride

La competició inicialment programada per aquest divendres, 2 de març, ha estat prorrogada sense que s’hagi indicada cap altra data; pel moment, s’espera una nova oportunitat dins de la finestra meteorològica que permeti disputar la prova en les millor condicions. Així ho ha decidit l’equip de professionals del Freeride World Tour. La finestra meteorològica oberta per a la celebració de l’esdeveniment dóna marge fins al dia 7 de març.

El Dorado Freeride Junior Tour, per la seva banda, ha confirmat la competició per demà dissabte, ja que les condicions a la zona de la Portella del Mig, on ha de tenir lloc la prova, ofereixen totes les garanties per als participants. 

L’elit junior del freeride té una cita ineludible demà dissabte, 3 de març, a l’estació de Vallnord – Ordino Acalís. Les condicions meteorològiques han portat a avançar ElDorado Freeride Junior Tour, una prova 3* que tindrà com a escenari la zona de la Portella del Mig, que presenta unes condicions immillorables per obrir el calendari del circuit freeride júnior i celebrar els 20 anys de prova.

A partir de les 10h, 80 corredors de les modalitats esquí i snowboard, tant de categoria femenina com masculina, lluitaran per sorprendre jurat i públic. El nivell i l’adrenalina estan assegurats: tots ells aspiren a competir en primera línia internacional en les properes edicions i, per tant, lluiran els seus millors descensos per escolar-se entre els seus ídols.