L’Associació de Propietaris de Béns Immobles , l’APBI, va quedar constituïda ahir dimecres després de la reunió mantinguda en un local d’Andorra la Vella.

La trobada va servir per presentar els estatuts i per escollir els membres de la junta directiva, que està encapçalada per Pascual Gràcia. La resta de membres de la junta la formen un vice-president, secretari, tresorer i tres vocals.

L’APBI neix amb un objectiu principal: trobar solucions als problemes amb els que es troben els propietaris de bens immobles en arrendament. Per aquest motiu des de l’Associació es promouran iniciatives destinades a aconseguir unes relacions entre l’arrendador i l’arrendatari, que siguin justes, equitatives, flexibles, clares, estables i fiables.

La mateixa Associació vol constituir-se també com un interlocutor vàlid i de referència davant la resta d’Institucions implicades, ja sigui Govern, Comuns o altres associacions amb objectius i preocupacions comuns.

A més vol oferir a tots els seus membres serveis d’assessorament que facilitin el desenvolupament de la seva activitat.

L’APBI està integrada per representants de totes les parròquies i aplega petits i grans propietaris, ja que parteix del convenciment que tots comparteixen les mateixes preocupacions i objectius.

L’associació vol esdevenir una eina útil per als seus membres i a banda de perseguir grans objectius a més llarg termini, desitja implicar-se en aquelles petites preocupacions més quotidianes que afecten el dia a dia de la seva activitat professional.

El període d’afiliació és manté encara obert. Els interessats poden dirigir-se a l’adreça de correu apbi@andorra.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada