El servei de Bus Comunal Jove (BCJ) – destinat als desplaçaments d’infants i joves de la parròquia d’Andorra la Vella, s’ha posa en funcionament aquest diumenge 1 de setembre i s’engloba dins del Bus Comunal, amb una subvenció del 50% que assumeix el Comú. Cobreix les tres línies interconnectades preestablertes, amb una freqüència de pas de 15 a 30 minuts.

De dilluns a dissabte el servei comença a les 7 del matí i acaba a dos quarts de deu del vespre. Els diumenges i dies festius el servei de Bus s’inicia a les nou del matí i roman operatiu fins a les 9 del vespre ininterrompudament, amb una cadència de pas regular de 60 minuts.

El Bus Comunal comprèn 3 línies de servei:

Línia 1. Santa Coloma – La Margineda

Línia 2. La Comella – Serradells

Línia 3. Ciutat de Valls – Gil Torres

Bus amb destinació al cementiri i al centre geriàtric:

Sortides diàries a les 09.00h, 12.00h, 14.00h, 16.00h i 18.00h, des de la parada d’inici de la Línia 1, al carrer de la Sardana.

Per a emprar el BCJ, els infants i joves menors de 18 anys residents a la Parròquia hauran d’adquirir un carnet d’abonament anyal per a la utilització del servei. Aquest carnet els permetrà desplaçar-se sense límit d’horaris ni de viatges i les mateixes condicions s’apliquen als estudiants menors de 25 anys, amb justificació de matriculació en un centre educatiu homologat.

El cost del carnet d’abonament anyal és de 50€. Per a períodes inferiors a un any – per mesades -, el preu és de 5€/mes i caldrà fer un dipòsit de 3€ per carnet en el moment d’adquirir-lo.

 Carnet BCJ especial de l’1 setembre al 31 desembre del 2013

Transitòriament, s’estableix un període únic per a l’any 2013 per a l’ús del Bus Comunal i l’atorgament del Carnet BCJ, comprès entre l’1 de setembre i el 31 de desembre, pel preu unitari de 15€ per als quatre mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada