nico-obiolsEl consell de ministres ha aprovat diverses modificacions en el reglament del taxi destinades a la millora d’aquest servei de transport públic.

La nova normativa permetrà atorgar targetes de transport provisionals suplementàries en moments amb molta demanda com la temporada d’hivern o coincidint amb l’organització d’esdeveniments turístics, culturals o esportius. Aquesta possibilitat està pensada per ampliar el servei puntualment sense l’atorgament de noves llicències que suposaria una sobreoferta en temporada baixa.

Una altra de les novetats fa referència a l’ampliació del període d’inscripció de vehicles en el servei de taxi, responent a una demanda del sector. Si fins ara es permetia inscriure en el servei vehicles amb un màxim de tres anys d’antiguitat, ara s’amplia fins els quatre per donar més marge als titulars de llicències per adquirir vehicles d’alta gamma. Igualment s’amplia de nou a deu anys des de la data de fabricació el límit màxim per mantenir un vehicle en servei.

Una altra de les modificacions fa referència a la possibilitat que els titulars de dues targetes de transport que operen amb única llicència puguin dividir la llicència en dos sense augmentar el nombre de vehicles destinats al servei. El reglament regula també les hores de conducció i els descansos dels xofers que queden registrats al taxímetre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada