Es llogaran 5 parcel·les per a la construcció d’hangars a l’aeroport d’Andorra-la Seu

El  Departament de Territori i Sostenibilitat, mitjançant Aeroports de Catalunya, ha iniciat el procés de concurrència d’ofertes per a l’adjudicació de drets de superfície sobre 5 parcel·les de l’aeroport d’Andorra-la Seu.
 
Així, s’ha publicat l’anunci mitjançant el qual s’obre la recepció de candidatures per al lloguer de 5 parcel·les destinades a la construcció de nous hangars a l’aeroport, per desenvolupar-hi activitats vinculades al sector aeronàutic. Un cop rebudes i estudiades totes les propostes, l’adjudicació tindrà lloc en el termini d’un mes aproximadament.
 
L’objectiu és continuar amb la promoció de l’activitat en aquest aeroport, que el 2016 va registrar un 60% més d’operacions respecte de l’any anterior, i manté la tendència a l’alça aquest 2017.
 
Actualment l’aeroport compta amb empreses establertes i consolidades, com ara l’empresa TSA, l’escola de vol la Plana, o Helitrans Pyrenees, empresa d’helicòpters que s’ha convertit en una de les més importants de l’Alt Urgell en nombre de treballadors.
 Hangars homogenis
 
Cada un dels cinc contractes, que tindran una durada de 25 anys, permetrà l’arrendament d’una superfície de 475 m2. Els nous hangars tindran una superfície rectangular, de 19 metres d’amplada per 25 metres de longitud, i 7 metres d’alçada.