El Comú d’Encamp ha lliurat, entre dimarts i dimecres, els premis als guanyadors de les diferents categories -adults, juvenils, infantils, alevins i benjamins- del Concurs de punts de llibre de la parròquia d’Encamp, on hi han participat una cinquantena de persones.

Pel que fa al Pas de la Casa, Lucia Balaguer ha estat la guanyadora del certamen en categoria benjamina, seguida de Daniela Regalo. En categoria alevina, JosefaPeña s’ha endut el primer premi, seguida de Lara Maia. Dereck Asensio ha estat el guanyador en categoria infantil, seguit d’Adrian de Marc. La categoria juvenil ha quedat deserta per manca de participació. Quant als adults, Arlette Silva s’alça com a guanyadora del certamen, sent Isabel Requena la segona classificada.

A Encamp el primer premi en categoria benjamina ha estat per Índia Garcia, seguida per Karel Palomo. Pel que fa als benjamins, Genís Hernández ha estat el primer classificat, seguit de Marta Cabases. En categoria infantil, el podi l’ha encapçalat Nahid Saagi, quedant desert el segon premi. La categoria juvenil ha quedat deserta per manca de participació, i en categoria adults, Cristina Llorens ha estat la guanyadora del certamen, ocupant la segona posició Pau Llorens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada