El Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta del titular d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, la licitació de les obres de millores arquitectòniques per a l’eficiència energètica del refugi guardat del Comapedrosa, a la parròquia de la Massana.

El projecte preveu l’aïllament tèrmic en parets i coberta, així com el canvi de finestres i la millora de la instal·lació de producció d’energia. Els treballs també inclouen la reforma de la cuina i dels espais destinats als guardes, i l’augment de la capacitat d’emmagatzematge d’aigua freda i calenta. De fet, s’unificarà la font d’energia no renovable canviant el gasoil per gas, que alhora dona servei a les calderes d’aigua calenta, el grup electrogen i la cuina. En paral·lel, s’augmentarà la capacitat de producció d’energia elèctrica fotovoltaica i d’aigua calenta solar.

Alhora, s’instal·laran vàters i dutxes (que passen de ser col·lectives a individuals) a la primera planta, on hi ha els dormitoris, ja que actualment estan ubicades al soterrani. En aquest sentit, les obres contemplen la instal·lació de dos vàters secs a l’exterior del refugi que tenen gran capacitat per rebre esdeveniments esportius com per exemple l’Ultra Trail. Respecte a la capacitat d’acollida del refugi, aquesta es manté en 48 persones.

Els treballs es liciten per concurs nacional i mitjançant modalitat de contractació ordinària. Les empreses interessades tenen temps per presentar les seves ofertes al Servei de Tràmits del Govern fins al 28 de novembre d’aquest any.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada