crtra-sornasEl  Consell de Ministres ha aprovat avui convocar un concurs per a la construcció del carril bici a la carretera general 3, en el tram comprés entre Ordino i Sornàs.

Aquest projecte incorpora també una altra millora important per a l’usuari peató, donat que també perllonga el voral protegit del marge dret de la via, conegut com a camí de la Turera fins la rotonda de Sornàs. D’aquesta manera, el ministeri d’Ordenament Territorial dóna resposta a la demanda tramesa pel Comú d’Ordino.

El projecte reordenarà també la secció de la via en gairebé 1 Km de longitud, sense haver de disminuir el nombre de carrils de circulació (entre 2 i 3 carrils, en funció del tram concret). El projecte s’inicia a les rotondes de l’entrada d’Ordino, i finalitza a la rotonda de Sornàs.

Es tracta del quart projecte específic dedicat a la realització de millores de la xarxa viària encaminades, principalment, a l’usuari ciclista aprovat pel Govern en menys d’un any. El primer dels projectes es va realitzar a la CG2 a l’alçada de Soldeu mentre que el segon es porta a terme actualment a la CG1 en dos trams que van des dels magatzems Punt de Trobada fins a la rotonda d’accés a l’EDAR sud; i de la plaça Laurèdia fins la rotonda del riu d’Aubinyà en sentit descendent. Finalment, l’altre tram de carril bici adjudicat també és a la CG3,  entre la sortida del túnel de Sant Antoni i la rotonda d’Anyós.

Foto: Google Earth

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada