Es liciten les obres de manteniment i reparació a l’església de Sant Vicenç d’Enclar

El Consell de Ministres, a proposta del titular d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha aprovat la licitació dels treballs d’intervenció de manteniment i reparació a l’església de Sant Vicenç d’Enclar, mitjançant concurs nacional amb procediment obert.

Atès l’informe de diagnosi dut a terme per part del Departament de Patrimoni Cultural al voltant de l’estat físic de l’església de Sant Vicenç d’Enclar i de l’anàlisi de les patologies presents, les obres que es liciten tenen com a objectiu reparar a la coberta els elements de fusta afectats pel pas del temps i per l’exposició, impermeabilitzant-los, també es repararan les peces de pissarra soltes o trencades. Als paraments exteriors, es procedirà a una neteja i a un desherbatge manual dels junts. Pel que fa a la meitat inferior del campanar, que és la part estructuralment més degradada, s’efectuarà un cosit per retoc i percussió dels elements d’obra més inestables.

A la base de la torre es recarregarà el pla inclinat del sòl subjecte a l’erosió amb grava gruixuda i terra vegetal compactada. També estan previstes accions complementàries al fust del campanar.

Els tècnics de l’Àrea del Patrimoni Immoble del Departament de Patrimoni Cultural, assumiran la direcció de l’obra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.