El Govern ha aprovat la licitació de les obres de la fase 3 d’eixample i rectificació de la CG2 a Soldeu, des del punt quilomètric 18+350 al 18+670, al marge esquerre. Aquest projecte s’emmarca en els eixamples viaris que el Govern està efectuant per millorar la capacitat i la seguretat viària.

El projecte contempla l’eixample de la plataforma viària enllaçant amb l’eixample recentment pavimentat de l’obra de la rotonda del riu Gros, pel nord, i amb la CG2 amb una secció de tres carrils a la zona de l’allau de Soldeu.

El projecte eixampla la plataforma del marge esquerre, costat muntanya, de manera que la carretera queda amb 1,25 metres de voral, tres carrils de circulació (un de baixada i dos de pujada) i 1 metre de voral al costat riu. En total l’amplada és d’uns 13 metres.

El Govern ha acordat licitar les obres mitjançant concurs públic nacional amb un termini d’execució previst de 18 setmanes. La modalitat de contractació és urgent.

D’altra banda, s’ha adjudicat a l’empresa Suport EC-Euroconsult la refecció i adequació del projecte d’eixample de la CG2 a la zona de l’allau de Soldeu per tal que en lloc de quatre carrils en defineixi tres i un voral ciclista en sentit ascendent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada