Es liciten els treballs d’identificació d’elements contaminants a Sud Ràdio

Edifici Sud Ràdio
Vista exterior de l’edifici Sud Ràdio. Foto: Arxiu

El Consell de Ministres, a proposta del titula d’Ordenament territorial, Jordi Torres, ha aprovat licitar els treballs d’identificació de materials contaminants a l’edifici de Sud Ràdio. El concurs d’aquests treballs serà nacionals amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària.

El ministre Portaveu ha explicat que actualment es disposa de dos informes que constaten l’existència de materials contaminants com ara amiant o plom. Així, s’inicia un procediment de descontaminació tant en les instal·lacions o en elements constructius que requereix prèviament de la localització dels elements contaminants, d’un inventari, anàlisis i presa de mostres, que pertanyen a la primera fase que avui és licita.

 

S’adjudiquen els treballs de seguretat enfront allaus a la xarxa de carreteres
El consell de Ministres també ha aprovat adjudicar a l’empresa Nivorisk, el servei d’assistència tècnica per a la seguretat enfront d’allaus de neu amb afectació a la xarxa de carreteres d’Andorra per un total de 74 mil euros.

L’assistència tècnica per la seguretat dels allaus s’iniciarà a mitjans de desembre i es perllongarà fins a mitjans de maig.

TOTES LES NOTÍCIES