Es liciten els treballs de projectes de millora hidràulica de diversos rius

El Govern ha aprovat, a proposta del Ministre d’Ordenament Territorial, la licitació dels treballs de redacció de diversos projectes hidràulics i les corresponents direccions facultatives d’obres. La licitació es farà mitjançant concurs públic nacional, un cop publicat el plec de bases al BOPA, les propostes es podran presentar fins al 2 de juny.

El plec de bases recull els treballs tècnics necessaris per a l’execució d’un seguit de projectes d’enginyeria civil relatius a la millora hidràulica de diversos rius de les parròquies de Canillo, Encamp i Sant Julià de Lòria. Els treballs referenciats es duran a terme a la conca del riu d’Aixirivall i Llumeneres, la conca del riu d’Aubinyà, del riu Aixec i de les Pardines, del riu de Montaup i del riu Valira d’Orient, entre la zona d’Aina i la zona de Sella.

La filosofia del Plec és de demanar equips mínims de tècnics andorrans o que formin part d’empreses andorranes per a la redacció dels projectes, la voluntat del Ministeri és propiciar, almenys pels treballs de certa envergadura, que es formin equips de treball complerts i pluridisciplinaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.