El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, la licitació dels treballs de manteniment dels abocadors clausurats de cendres de Juberri, a Sant Julià de Lòria, i de Sant Antoni, a la Massana.

L’objectiu dels treballs és realitzar un adequat manteniment i vigilància dels abocadors clausurats de cendres del Principat d’Andorra per assegurar unes condicions d’estabilitat correctes i una bona integració paisatgística dels abocadors. Cada any es realitzen tasques de manteniment per garantir aquests objectius.

El manteniment dels abocadors s’emmarca en els Objectius de Desenvolupament Sostenible que formen part de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, aprovada pels dirigents mundials al setembre del 2015 a la Cimera de les Nacions Unides. Concretament es respon a l’objectiu de “Protegir, restaurar i promoure l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres, gestionar els boscos de manera sostenible, combatre la desertificació i aturar i revertir la degradació del sòl i aturar la pèrdua de diversitat biològica”.

La licitació es fa mitjançant concurs nacional amb modalitat ordinària i procediment obert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada