Es liciten els treballs de catalogació i dinamització del fons discogràfic de l’antiga Ràdio Andorra

Andorra radio
Fotografia antiga d’Andorra Ràdio. Foto: l’Arxiu Nacional

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la titular de Cultura i Esports, Sílvia Riva, la licitació del concurs per a adjudicar els treballs de la setena fase de catalogació i dinamització del fons discogràfic de l’antiga Ràdio Andorra.

La licitació té la finalitat de descriure i catalogar 5.000 discos de vinil i 1.500 de transcripció aproximadament i seguir dinamitzant el fons, en un termini màxim de 9 mesos.

Els treballs d’inventari i descripció es van iniciar el 2013 i després de sis campanyes, tenim a mitjans del 2021: més de 90.000 discs netejats, enfundats i prop de 23.500 catalogats i accessibles online. Més de 700 caixes d’arxiu definitiu que representa la totalitat dels discs més antics de la col·lecció de l’antiga Ràdio Andorra i bona part dels discos senzills.

El concurs és nacional, de procediment obert i modalitat de contractació ordinària. El plec de bases podrà descarregar-se de manera gratuïta a la pàgina web www.tramits.ad o www.e-tramits.ad, i també es podrà recollir de manera presencial al Servei de Tràmits. Les empreses interessades tenen temps fins al pròxim 23 de setembre per a presentar oferta en horari d’atenció públic del Servei de Tràmits del Govern.

TOTES LES NOTÍCIES