Es licita una voravia del Lloset d’Encamp a Torrent Pregó i l’eixample de la CG3 a Arans

El projecte de connexió per a vianants mitjançant una voravia de la zona industrial del Lloset d’Encamp fins al Torrent Pregó ha estat aprovat, de forma preliminar, aquest dimecres pel Consell de Ministres. Així, el Govern ha aprovat també la licitació de les obres, que tindran un termini d’execució previst de 12 setmanes. El procediment de licitació és obert i la modalitat de contractació ordinària.

La connexió per a vianants en aquest tram de la CG2 a Encamp consistirà, principalment en la construcció d’una voravia d’amplada variable al costat esquerre de la carretera general entre els punts quilomètrics 7.015 i 7.350.

D’altra banda, el projecte també contempla la substitució de les barreres de seguretat existents en un tram de 100 metres de longitud per homogeneïtzar-lo amb la resta.

La voravia constarà d’una vorada de granet de tipus gris pirineu, una barrera de seguretat amb ànima d’acer i recoberta de fusta per a la separació del trànsit rodat i els vianants i una barana metàl·lica.

En el marc de les obres es crearà una xarxa d’embornals i desguàs soterrat per millorar el drenatge d’aquest tram, i es farà la connexió amb la xarxa actual.

Es liciten les obres d’eixample i rectificació de la CG3 entre Arans i el Cresp a Ordino

El projecte d’eixample i rectificació de la CG3 en el tram d’Arans fins al Cresp, a Ordino, ha estat aprovat de forma preliminar aquest dimecres al Consell de Ministres, i s’ha aprovat també la licitació de les obres pertinents i dels treballs de qualitat.

El projecte dóna continuïtat als eixamples iniciats a la CG3 entre la Cordinada i el Serrat, arribant als 15 metres d’amplada. En aquest cas, el tram afectat té una longitud de 620 metres.

Fins ara s’han adjudicat cinc projectes d’eixamplament, i aquest és el sisè en licitar-se. Alguns trams ja estan enllestits i en servei a dia d’avui. Amb aquest projecte es dóna continuïtat als vorals-bici i secció de dos carrils per a vehicles (un per a cada sentit de circulació).

El termini previst d’execució de les obres és de 25 setmanes i la licitació es fa mitjançant procediment obert i modalitat de contractació ordinària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.