El Consell de Ministres ha aprovat avui licitar l’adquisició de material informàtic i multimèdia per a equipar diverses escoles del país dels 3 sistemes educatius. D’aquesta manera, es dona continuïtat als projectes impulsats pel ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, a través de l’Àrea de Desenvolupament Tecnològic Educatiu, destinats a fomentar l’ús de les Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC) als centres escolars del país.

Cada any l’Àrea de Desenvolupament Tecnològic Educatiu analitza l’estat del parc informàtic i multimèdia de totes les escoles del país. Amb aquest diagnosi i un cop rebudes les noves demandes d’equipament dels diferents centres per al curs 2016-17 s’estableix una dotació de material de suport TICE a l’ensenyament. Amb l’adquisició de nou material se substituirà el que està obsolet, i es millorarà l’aplicació de les TAC als centres escolars.

En total s’adquiriran 95 ordinadors, 40 pissarres interactives, 60 ordinadors portàtils i tauletes, i 45 projectors multimèdia. Gran part del material correspon a canvis derivats de les reestructuracions escolars a dur a terme durant l’estiu 2016, i que han d’estar enllestides al setembre 2016. Per aquest motiu la licitació es farà amb caràcter d’urgència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada