Es licita la segona fase dels treballs a la zona del Través de la Massana

El Govern ha licitat avui la segona fase de les obres d’eixample i rectificació de la CG3 a la zona del Través (sortida del nucli de la Massana en direcció a Ordino). Concretament, el tram contemplat a aquesta fase són els últims 100 metres d’aquesta via, és a dir fins a l’alçada de les darreres edificacions ubicades encara dins el nucli de la Massana. En total, sumant la primera fase (ja finalitzada) i la segona, s’hauran millorat fins a 250 metres de carretera.

Les obres a executar són principalment la construcció de murs de sustentació del vial, una plataforma viària i elements d’urbanització com voravies i diferents canalitzacions (aigües pluvials, elèctriques i de telecomunicacions), així com les corresponents restauracions mediambientals i la restitució de les escales de connexió amb el Camí de Santa Caterina.

Les obres d’aquesta fase II tenen un pressupost de 415.677 euros i el termini d’execució de les mateixes està previst que sigui de cinc mesos. El Govern també ha aprovat que, de manera simultània al concurs, aquest projecte sigui sotmès a informació pública a partir de la data de publicació al BOPA i fins el dia 11 de maig. La documentació es podrà consultar a les dependències del Ministeri d’Economia i Territori, ubicat a l’edifici Prat del Rull.

El concurs per a la licitació de l’eixample i rectificació de la GG3 en el tram comprés per la segona fase (del punt quilomètric 6,435 al 6,530) serà de caire nacional i la modalitat de contractació serà ordinària. La data límit per presentar les ofertes serà també el pròxim 11 de maig.

D’altra banda, i en relació a aquest mateix projecte, el Govern també ha acordat la convocatòria d’un concurs nacional per a l’assistència tècnica de control de qualitat de les obres. Aquets treballs tenen una estimació base de 5.682 euros, un 1,37% en relació a l’estimació de les obres. En aquest cas, la data límit per presentar les ofertes serà el pròxim 24 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.